Administrere påloggingsinfo

I Identity Safe kan du legge til en ny pålogging, endre tittel, URL, brukernavn og passord for påloggingsinfo du har lagret i vinduet Pålogginger. Den oppdaterte informasjonen fylles automatisk ut neste gang du besøker den aktuelle nettsiden.

Du kan bruke pilen ved siden av URL-en for raskt å åpne en påloggingsside.

Legge til påloggingsinformasjon manuelt

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på rullegardinmenyen øverst i vinduet, og velg Ny pålogging.

3. I vinduet OPPRETT NY PÅLOGGING angir du et navn for påloggingen i boksen Tittel.

4. Angi kategoritype for påloggingen i boksen Etiketter.

5. Skriv inn URL-en til nettstedet i boksen for Påloggings-URL. Pass på at du starter URLen med HTTP eller HTTPS.

6. I dialogen Brukernavn skriver du inn brukernavnet for påloggingen.

7. Skriv inn passordet i boksen Passord.

8. Du kan bruke følgende alternativer til å konfigurere sikkerhet for pålogging:

Krev hvelvpassord

Du vil bli bedt om å oppgi passordet for Identity Safe før påloggingsinfo fylles ut automatisk.

Velg dette alternativet til å gjøre påloggingsinformasjonen sikrere. Du kan for eksempel bruke dette alternativet på nettbankens nettsted.

Automatisk utfylling

Fyller automatisk ut påloggingsinformasjonen på et nettsted når du åpner det.

Symantec anbefaler at du velger dette alternativet til å fylle ut påloggingsinformasjonen på nettsiden.

Send inn automatisk

Logger deg automatisk på nettstedet.

9. Klikk på Lagre.

Redigere påloggingsinformasjon

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Pålogginger i venstre rute.

3. Klikk på påloggingsinformasjonen du ønsker å redigere.

Du kan bruke alternativet Sorter etter tilgjengelig øverst i vinduet Pålogginger for å finne påloggingsinformasjonen raskere. Du kan også søke etter påloggingsinformasjon i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. I vinduet som kommer opp, klikker du på Endre og utfører de nødvendige endringene.

5. Klikk på Lagre.

Slette påloggingsinfo

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Pålogginger i venstre rute.

3. Klikk på påloggingsinfoen du vil slette.

Du kan bruke alternativet Sorter etter tilgjengelig øverst i vinduet Pålogginger for å finne påloggingsinformasjonen raskere. Du kan også søke etter påloggingsinformasjon i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Klikk på Slett i vinduet som åpnes.

5. Klikk på Ja i advarselsboksen.

Video: Hvordan styrer du hvelvet til Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466271_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017