Håndtere påloggingsinfo

I Identity Safe kan du endre tittel, URL, brukernavn og passord for påloggingsinfo du har lagret i vinduet Pålogginger. Den oppdaterte informasjonen fylles automatisk ut neste gang du besøker den aktuelle nettsiden.

Du kan bruke pilen ved siden av URL-en for raskt å åpne en påloggingsside.

Slik legger du til påloggingsinformasjon manuelt

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på Pålogginger i venstre rute.

4. I vinduet Pålogginger klikker du på Nytt pålogging.

5. I vinduet OPPRETT NY PÅLOGGING angir du et navn for påloggingen i boksen Påloggingsnavn.

6. Skriv inn URL-en til nettstedet i Påloggings-URL -boksen. Pass på at du starter URLen med HTTP eller HTTPS.

7. I dialogen Brukernavn skriver du inn brukernavnet for påloggingen.

8. Skriv inn passordet i boksen Passord.

9. Angi kategoritype for påloggingen i boksen Etiketter.

10. Du kan bruke følgende alternativer til å konfigurere sikkerhet for pålogging:

Krev hvelvpassord

Du vil bli bedt om å oppgi passordet for Identity Safe før påloggingsinfo fylles ut automatisk.

Velg dette alternativet til å gjøre påloggingsinformasjonen sikrere. Du kan for eksempel bruke dette alternativet på nettbankens nettsted.

Automatisk utfylling

Fyller automatisk ut påloggingsinformasjonen på et nettsted når du åpner det.

Symantec anbefaler at du velger dette alternativet til å fylle ut påloggingsinformasjonen på nettsiden.

Send inn automatisk

Logger deg automatisk på nettstedet.

11. Klikk på Lagre.

Redigere eller slette påloggingsinfo

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på Pålogginger i venstre rute.

4. Klikk på påloggingsinfoen du vil slette i vinduet Pålogginger.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne påloggingsinformasjonen raskere. Du kan også søke etter påloggingsinformasjon i feltet Søk i hvelvet ditt.

5. Gjør ett av følgende:

• For å redigere påloggingsinformasjon klikker du på Redigere i vinduet som vises for å utføre de påkrevde endringene, og deretter klikker du på Lagre.

• For å slette påloggingsinformasjon klikker du på Slett i vinduet som viser, og deretter klikker du på Ja i varslingen.

6. Hvis du blir bedt om det, klikker du på Ja i advarselsdialogboksen.

Lagre påloggingsinfo

Om påloggingsinformasjon

Logge på og av Identity Safe

Legge til etiketter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466271_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013