Lagre påloggingsinformasjon

Norton Identity Safe lagrer automatisk påloggingsinformasjon første gang du angir den. Når Identity Safe har lagret påloggingsinfo, fylles påloggingsinformasjonen automatisk ut neste gang du går til nettstedet.

Du må være logget på Identity Safe for at Identity Safe skal kunne lagre og bruke passord automatisk. Dersom passord- eller brukernavnfeltet er tomt, vil ikke Identity Safe spørre om du vil lagre påloggingsinformasjonen.

Hvis du ikke vil at påloggingsinformasjon skal lagres automatisk, kan du konfigurere alternativet Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på nettsteder i nettleservinduet. Du kan angi Alltid, Nei eller Spør. Alternativet Alltid er avmerket som standard.

Når Identity Safe har lagret påloggingsinfo, fylles påloggingsinformasjonen automatisk ut neste gang du går til nettstedet.

Lagre flere pålogginger for et nettsted

1. Gå til nettsiden som du vil lagre enda en pålogging for.

Påloggingsinformasjonen vises automatisk på nettsiden.

2. Slett påloggingsinformasjonen som vises på nettsiden.

3. Skriv inn ny påloggingsinfo, og klikk på knappen eller koblingen som logger deg på.

4. I meldingen Ønsker du å erstatte den lagrede påloggingsinfoen for denne siden?, klikker du på Lagre ny.

Du vil bare se denne meldingen for den første ekstra påloggingsinformasjonen du lagrer for det samme nettstedet.

5. På infolinjen, i Ønsker du å erstatte den lagrede påloggingsinfoen for dette nettstedet? -bekreftelsesmeldingen som vises, klikker du på Lagre for å legge til den nyopprettede påloggingsinfoen.

6. Skriv inn et referansenavn for den nye påloggingsinformasjonen i tekstboksen Lagre som og klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466268_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016