Lagre påloggingsinfo

Norton Business Suite lagrer automatisk påloggingsinformasjon første gang du angir den. Du kan lagre flere pålogginger for samme nettside. Du kan også lagre samme påloggingsinfo for ulike nettsider.

Hvis du ikke vil at påloggingsinformasjon skal lagres automatisk, kan du konfigurere alternativet Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på nettsteder i nettleservinduet. Du kan angi Ja, Nei eller Spør. Spør er angitt som standard.

Når Identity Safe har lagret påloggingsinfo, fylles påloggingsinformasjonen automatisk ut neste gang du går til nettstedet.

Hvis du vil legge til påloggingsinfo manuelt, kan du bruke alternativet Ny påloggingsinfo. I vinduet Opprett ny pålogging, skriver du inn påloggingsinformasjonen, som URL til nettstedet, brukernavn og passord, og klikker på Rediger for å lagre påloggingen.

Du må være logget på Identity Safe for at Identity Safe skal kunne lagre og bruke passord automatisk. Dersom passord- eller brukernavnfeltet er tomt, vil ikke Identity Safe spørre om du vil lagre påloggingsinfoen.

Identity Safe gir deg tilgang til påloggingsinformasjonen du har lagret for et nettsted, selv etter at produktet har utløpt.

Slik lagrer du påloggingsinfo:

1. Gå til nettstedet du vil lagre påloggingsinfo for.

2. Skriv inn påloggingsinfoen, og klikk på alternativet eller koblingen som logger deg på.

Norton Business Suite lagrer automatisk påloggingsinformasjon første gang du angir den.

Slik lagrer du flere pålogginger for et nettsted:

1. Gå til nettsiden som du vil lagre enda en pålogging for.

Påloggingsinformasjonen vises automatisk på nettsiden.

2. Slett påloggingsinformasjonen som vises på nettsiden.

3. Skriv inn ny påloggingsinfo, og klikk på knappen eller koblingen som logger deg på.

4. På infolinjen, i Ønsker du å erstatte den lagrede påloggingsinfoen? -bekreftelsesmeldingen som vises, klikker du på Lagre ny for å legge til den nyopprettede påloggingsinfoen.

Håndtere påloggingsinfo

Om påloggingsinformasjon

Om Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5466268_N360_Business_CC_2014_no_no