Konvertere ekstern profil

Hvis du har Identity Safe-data på en ekstern stasjon fra de eldre versjonene av Norton 360 Online, kan du konvertere den eksterne profilen til et lokalt hvelv.

Vinduet Konverter ekstern Identity Safe-profil vises når du klikker på Logg på Identity Safe før du oppretter et lokalt hvelv. I vinduet blir du spurt om du vil konvertere den eksterne profilen til et lokalt hvelv, eller opprette et nytt hvelv.

Du finner følgende alternativer i vinduet Konverter ekstern Identity Safe-profil :

Konverter ekstern Identity Safe-profil (Stasjon: Stasjon\)

Her kan du konvertere Identity Safe-data fra den eksterne profilen til et lokalt hvelv.

Opprett ny Identity Safe-profil

Her kan du opprette et nytt lokalt hvelv.

Når du velger dette alternativet, vises vinduet Konfigurere Identity Safe.

Om Identity Safe-hvelv

Opprette lokale hvelv

Slå sammen den eksterne profilen med et lokalt hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500823_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/09/2011