Logg på Identity Safe (Lokalt)

Du kan logge på eller av Identity Safe fra følgende områder i Norton 360 Online:

• Identity Safe -delen i vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse.

• Norton-verktøylinjen

Du bør logge av Identity Safe når du ikke er i nærheten av datamaskinen, for å sikre Identity Safe-dataene dine.

Du finner følgende alternativer i vinduet Logg på Identity Safe (Lokalt) :

Angi passord

Her kan du skrive inn Identity Safe-passordet for det lokale hvelvet.

Vis passordhint

Her kan du se passordhintet du skrev inn da du konfigurerte det lokale hvelvet.

Logg på

Logg på den lokale lagringsplassen.

Om Identity Safe

Om å konfigurere Identity Safe

Logge på og av Identity Safe

Opprette lokale hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500774_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011