Åpne hvelv

Du kan logge på eller av Identity Safe fra følgende områder i Norton Business Suite:

• Identity Safe -delen i vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse.

• Norton-verktøylinjen

Du bør logge av Identity Safe når du ikke er i nærheten av datamaskinen, for å sikre Identity Safe-dataene dine.

Du finner følgende alternativer i vinduet Åpne hvelv :

Angi passord (lokalt)

Her kan du skrive inn Identity Safe-passordet for det lokale hvelvet.

Vis passordhint

Her kan du se passordhintet du skrev inn da du konfigurerte det lokale hvelvet.

Åpen

Logg på den lokale lagringsplassen.

Om Identity Safe

Om Norton Identity Safe-kontokonfigurering

Logge på og av Identity Safe

Opprette et lokalt hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500774_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013