Konfigureringen av Identity Safe er fullført

I Identity Safe kan du opprette et lokalt hvelv med Identity Safe-data. Du kan konfigurere lokale hvelv i vinduet Konfigurere Identity Safe.

Vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført vises når du har opprettet et lokalt hvelv.

Du kan utføre følgende handlinger i vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført :

Importer påloggingsinformasjon fra Internet Explorer

Med denne funksjonen kan du importere påloggingsinformasjonen som er lagret i Internet Explorer. Alternativet er avmerket som standard.

Deaktiver håndtering av nettleserpassord (anbefales)

Brukes til å deaktivere håndtering av nettleserpassord. Alternativet er avmerket som standard.

Symantec anbefaler at du lar dette alternativet være avmerket.

Du må klikke på Ferdig nederst i vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført for å fullføre prosessen.

Om Identity Safe

Om å konfigurere Identity Safe

Opprette lokale hvelv

Importere påloggingsinfo

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500769_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 29/09/2011