Konfigureringen av Identity Safe er fullført

I Identity Safe kan du opprette et lokalt hvelv med Identity Safe-data. Du kan opprette et lokalt hvelv fra vinduet Opprett hvelvpassord.

Vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført vises når du har opprettet et lokalt hvelv.

Du må klikke på Kom i gang nederst i vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført for å fullføre prosessen.

Om Identity Safe

Om Norton Identity Safe-kontokonfigurering

Opprette et lokalt hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500769_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013