Konfigurer Identity Safe

Identity Safe hjelper deg med å styre sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av følgende:

• Påloggingsinformasjon som bruker-IDer og passord til e-postkontoer.

• Personlig informasjon som adresse, fødselsdato og passnummer.

• Kredittkortdetaljer som kortnummer og utløpsdato.

Du kan bare vise alle alternativene som er tilgjengelig i Identity Safe etter at du har konfigurert Identity Safe.

Med Identity Safe kan du opprette lokale hvelv for hver Windows-brukerkonto, der du kan lagre Identity Safe-data. Dataene du lagrer samt alle Identity Safe-innstillingene du konfigurerer, gjelder kun for det ene hvelvet. Du kan ikke se data du har lagret i én Windows-brukerkonto, hvis du er logget på en annen brukerkonto. Slik beskytter Identity Safe personopplysningene dine mot misbruk når du deler datamaskinen med andre.

Hvis du har Identity Safe-data på en ekstern stasjon fra de eldre versjonene av Norton 360 Online, kan du konvertere den eksterne profilen til et lokalt hvelv. Når du kobler den eksterne stasjonen til datamaskinen, gir Identity Safe-menyen på Norton-verktøylinjen mulighet til å slå sammen Identity Safe-data fra den eksterne profilen med det lokale hvelvet

I vinduet Konfigurere Identity Safe i Norton 360 Online kan du opprette Identity Safe-hvelv.

Du kan bruke følgende alternativer i vinduet Konfigurere Identity Safe :

Opprett passord

Her kan du skrive inn et Identity Safe-passord.

Bekreft passord

Oppgi passordet på nytt for å bekrefte det.

Klikk på koblingen Hvordan lager jeg et sterkt passord? for å få mer informasjon om hvordan du lager passord som er vanskelige å knekke.

Passordhint

Her kan du skrive inn et passordhint som kan hjelpe deg hvis du glemmer passordet.

Opprett

Her oppretter du et Identity Safe-hvelv.

Om Identity Safe

Om å konfigurere Identity Safe

Opprette lokale hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500758_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 02/11/2011