Slå sammen den eksterne profilen med et lokalt hvelv

Hvis du har Identity Safe-data på en ekstern stasjon fra de eldre versjonene av Norton 360 Online, kan du slå sammen den eksterne profilen med et lokalt hvelv. Når du kobler den eksterne stasjonen til datamaskinen, gir Identity Safe -menyen i Norton-verktøylinjen deg mulighet til å slå sammen Identity Safe-data fra den eksterne profilen. Du kan slå sammen data fra den eksterne profilen til det lokale hvelvet.

Slik slår du sammen Identity Safe-data fra den eksterne profilen med det lokale hvelvet

1. Klikk på Slå sammen eksterne data (Stasjon:\) i Identity Safe -menyen på Norton-verktøylinjen.

Dette alternativet vises bare hvis du kobler til en ekstern stasjon med en ekstern profil.

2. Klikk på Ja i dialogboksen som vises.

3. Klikk på Ekstern profil (Stasjon:\) under Importer data fra i vinduet Importer Identity Safe-data.

4. Skriv passordet i feltet Passord.

5. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil slette dataene fra den eksterne profilen etter importering, merker du av for Slett originaldata etter sammenslåing.

• Hvis du ikke vil slette dataene fra den eksterne profilen etter import, fjerner du haken ved Slett originaldata etter sammenslåing.

Om Identity Safe-hvelv

Om oppretting av Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500631_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/11/2011