Logge på et skyhvelv

Identity Safe lar deg opprette et skyhvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Du må logge deg på Norton-kontoen for å kunne opprette et skyhvelv. Identity Safe-data lagres på Internett gjennom Norton-kontoen.

Du kan få tilgang til Identity Safe-skyhvelvet fra enhver datamaskin med en Internett-tilkobling.

Du kan bare opprette ett skyhvelv per Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du logge på med påloggingsopplysningene dine eller opprette en ny konto.

Ved å bruke Norton har du tilgang til hvelv opprettet ved bruk av flere Norton-konti. Du kan bruke Kontomeny nederst i vinduet til Norton Identity Safe for å få tilgang til hvelv i tilknytning til flere Norton-konti.

Hvis du glemmer passordet for skyhvelvet, kan du bruke koblingen Vis passordhint for å se passordhintet. Dersom du fremdeles ikke kommer på passordet, vil Norton av sikkerhetsmessige årsaker tvinge deg til å slette det eksisterende hvelvet, og opprette et nytt.

Når du angir feil passord tre ganger, vises koblingen Må du slette hvelvet? klikk her. Du kan bruke koblingen for å slette hvelvet. For å slette hvelvet må du oppgi brukerinformasjon for Norton-kontoen.

Logge inn på et skyhvelv fra innstillingsvinduet

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter ID-innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. I vinduet Komme i gang klikker du på Logg på.

4. Skriv inn Norton-brukerinformasjonen og klikk på Logg på.

5. Skriv passordet for skyhvelvet i vinduet Hvelv lukket.

6. Klikk på Åpne.

Logge på et skyhvelv fra Norton-verktøylinjen

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på HVELV ER LUKKET.

3. I vinduet Komme i gang klikker du på Logg på.

4. Skriv inn Norton-brukerinformasjonen og klikk på Logg på.

5. Skriv passordet for skyhvelvet i vinduet Hvelv lukket.

6. Klikk på Åpne.

Logge på med en annen Norton-konto

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. I vinduet Hvelv lukket klikker du på Kontomeny nederst i vinduet.

3. Velg Logg på som en annen bruker.

4. I vinduet Komme i gang klikker du på Logg på.

5. Skriv inn brukerinformasjonen til en annen Norton-konto og klikk på Logg på.

6. Skriv passordet for skyhvelvet i vinduet Hvelv lukket.

7. Klikk på Åpne.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500332_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016