Slette lokale hvelv

I Identity Safe kan du opprette et lokalt hvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Du kan opprette ett lokalt hvelv for hver Windows-brukerkonto. Hvis du ikke trenger Identity Safe-dataene som er lagret i det lokale hvelvet lenger, kan du slette hvelvet. Når du sletter det det lokale hvelvet, fjernes alle Identity Safe-data permanent.

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer i raden Slett data, under Identity Safe.

4. I Advarsel -vinduet klikker du på Ja.

5. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

6. Klikk på Lukk.

Om Identity Safe-hvelv

Om oppretting av Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500329_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011