Synkronisere lokalt hvelv til skyhvelv

Du kan synkronisere Password Manager-data fra det lokale hvelvet til skyhvelvet. Når du flytter dataene fra det lokale hvelvet til skyhvelvet, fjernes dataene i det lokale hvelvet permanent.

De nyeste versjonene av Norton Security støtter bare funksjonen for skyhvelv. Hvis du har opprettet et lokalt hvelv i en eldre versjon, må du flytte det lokale hvelvet til skyen. Du kan ikke fortsette å bruke det lokale hvelvet. Du kan bruke alternativet Sammenslåing i vinduet Bytte til skyen? for å flytte det lokale hvelvet til skyen.

Vinduet Bytte til skyen? er bare aktivert når du har opprettet et lokalt hvelv.

Her er fordelene med å flytte Norton Password Manager-dataene til Internett:

• Du får tilgang til Password Manager-dataene fra alle datamaskiner.

Norton Security må være installert på datamaskinen og den må være tilkoblet Internett.

• Du får tilgang til Password Manager-dataene fra alle enheter via nettstedet til Norton Password Manager.

• Tilbyr praktiske metoder for å synkronisere Norton Password Manager-data automatisk på ulike datamaskiner ved hjelp av Norton-kontoen.

Du må logge på Norton-kontoen for å flytte Norton Password Manager-data fra det lokale hvelvet til skyhvelvet.

Synkronisere hvelvinformasjon fra en nettleser

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Lås opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

4. Klikk på ikonet til leserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på de tre prikkene nederst til høyre i popup-meldingen.

5. Klikk på Synkroniser hvelv.

Synkronisere et lokalt hvelv med et skyhvelv fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager angir du passordet til det lokale hvelvet og klikker på Åpne for å logge på Password Manager-hvelvet.

4. Gå til fanen Generelt i innstillingsvinduet i Password Manager, og klikk deretter på Konverter til skyhvelv.

Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

5. Skriv inn passordet til det lokale hvelvet på påloggingsskjermen og logg på det lokale hvelvet.

6. I dialogboksen Bytte til skyen? klikker du på Ja, konverter for å konfigurere skyhvelvet hvis brukeren klikker på Flytt til skyen.

7. Skriv inn detaljene i vinduet Skyhvelv: Norton-konto og klikk på Godta og registrer deg eller logg på Norton-kontoen.

8. Når du får meldingen om at konfigurering er ferdig, klikker du på Fullført.

9. I dialogboksen Skyhvelv-konfigurering fullført gjør du ett av følgende:

• Klikk på Slå sammen for å slette det lokale hvelvet og synkronisere det lokale hvelvet med skyhvelvet.

• Klikk på Behold begge for å beholde både det lokale hvelvet og skyhvelvet.

10. Hvis du har ulike passord for det lokale hvelvet og skyhvelvet, viser Norton en bekreftelsesmelding. Velg ett av følgende:

• Klikk på Behold eksisterende passord for å beholde passordet fra skyhvelvet.

• Klikk på Behold importert passord for å overskrive passordet fra skyhvelvet med passordet fra det lokale hvelvet.

11. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54500323_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/01/2019