Synkronisere lokalt hvelv til skyhvelv

Du kan synkronisere Identity Safe-data fra det lokale hvelvet til skyhvelvet. Når du flytter dataene fra det lokale hvelvet til skyhvelvet, fjernes dataene i det lokale hvelvet permanent.

De nyeste versjonene av Norton Security støtter bare funksjonen for skyhvelv. Hvis du har opprettet et lokalt hvelv i en eldre versjon, må du flytte det lokale hvelvet til skyen. Du kan ikke fortsette å bruke det lokale hvelvet. Du kan bruke alternativet Sammenslåing i vinduet Bytte til skyen? for å flytte det lokale hvelvet til skyen.

Vinduet Bytte til skyen? er bare aktivert når du har opprettet et lokalt hvelv.

Her er fordelene med å flytte Identity Safe-dataene til Internett:

• Du får tilgang til Identity Safe-dataene dine fra alle datamaskiner.

Datamaskinen må ha den nyeste versjonen av Norton Security installert og være koblet til Internett.

• Du får tilgang til Identity Safe-dataene fra alle enheter via nettstedet til Norton Identity Safe.

• Gir praktiske metoder for å synkronisere Identity Safe-data automatisk på ulike datamaskiner med Norton-kontoen.

Du må logge på Norton-kontoen for å flytte Identity Safe-data fra det lokale hvelvet til skyhvelvet.

Synkronisere lokalt hvelv til skyhvelv

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. I vinduet Norton Identity Safe, under Logg inn eller opprett konto, skriver du inn e-postadressen for Norton-kontoen, og klikker på Neste.

3. I dialogboksen Bytte til skyen?, klikker du på Ja, konverter, for å sette opp skyhvelvet.

Du kan også klikke på Nei, forbli lokalt, og bruke alternativet Konverter til skyhvelv på fanen Generelt i innstillinger for Identity Safe, for å flytte hvelvet til et skyhvelv.

4. I vinduet Skyhvelv: Norton-konto skriver du inn detaljene, og klikker på Neste.

5. Når du får meldingen om at konfigurering er ferdig, klikker du på Fullført.

6. I dialogboksen Skyhvelv-konfigurering fullført gjør du ett av følgende:

• Klikk på Slå sammen for å slette det lokale hvelvet og synkronisere det lokale hvelvet med skyhvelvet.

• Klikk på Behold begge for å beholde både det lokale hvelvet og skyhvelvet.

7. Hvis du har ulike passord for det lokale hvelvet og skyhvelvet, viser Norton en bekreftelsesmelding. Velg ett av følgende:

• Klikk på Behold eksisterende passord for å beholde passordet fra skyhvelvet.

• Klikk på Behold importert passord for å overskrive passordet fra skyhvelvet med passordet fra det lokale hvelvet.

8. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500323_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016