Opprette et skyhvelv

I Identity Safe kan du opprette et skyhvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Du kan opprette ett skyhvelv for hver Norton-konto. Du kan ikke opprette et nytt lokalt hvelv. Men du kan flytte eksisterende data fra lokale hvelv til skyhvelvet når du oppgrader Norton-produktet. Når du flytter Identity Safe-data fra et lokalt hvelv til et skyhvelv, får du ikke lenger tilgang til data i det lokale hvelvet. med et skyhvelv kan du bruke Identity Safe-data uansett hvor du er.

Du får tilgang til Identity Safe-skyhvelvet fra enhver datamaskin som har Internett-tilkobling.

Slik oppretter du et skyhvelv

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. I vinduet Komme i gang klikker du på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på koblingen Registrer deg nå! for å opprette en ny Norton-konto.

3. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn passordet ditt i feltet Hvelvpassord og klikker på Neste.

4. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: bekreft passord skriver du inn passordet på nytt for å bekrefte det. Deretter klikker du på Neste.

5. I feltet Opprettelse av nytt hvelv: passordhint skriver du inn et hint for passordet og klikker på Neste.

Hvis du allerede har sikkerhetskopiert Identity Safe-dataene, klikker du på Importer og velger den sikkerhetskopierte filen for å slå den sammen med den nye kontoen.

6. Klikk på Fullfør.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54500320_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 25/06/2018