Opprette lokalt hvelv

Med Identity Safe kan du opprette lokale hvelv for hver Windows-brukerkonto, der du kan lagre Identity Safe-data. Dataene du lagrer samt alle Identity Safe-innstillingene du konfigurerer, gjelder kun for det ene hvelvet. Du kan ikke se data du har lagret i én Windows-brukerkonto, hvis du er logget på en annen brukerkonto. Slik beskytter Identity Safe personopplysningene dine mot misbruk når du deler datamaskinen med andre.

Slik oppretter du et lokalt hvelv

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Konfigurer i raden Identity Safe.

3. I vinduet Hvelvopprettelse: Hvelvpassord skriver du passordet i boksen Hvelvpassord.

4. I vinduet Hvelvopprettelse: bekreft passord oppgir du passordet på nytt for å bekrefte det.

5. I vinduet Hvelvopprettelse: passordhint -boks, skriv inn et hint for passordet.

6. Klikk på Fullfør.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500320_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016