Opprette skyhvelv

I Identity Safe kan du opprette et skyhvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Du kan opprette ett skyhvelv for hver Norton-konto. Du kan ikke opprette et nytt lokalt hvelv. Men du kan flytte eksisterende data fra lokale hvelv til skyhvelvet når du oppgrader Norton-produktet. Når du flytter Identity Safe-data fra et lokalt hvelv til et skyhvelv, får du ikke lenger tilgang til data i det lokale hvelvet. med et skyhvelv kan du bruke Identity Safe-data uansett hvor du er.

Du kan få tilgang til Identity Safe-skyhvelvet fra enhver datamaskin med en Internett-tilkobling.

Slik oppretter du et skyhvelv

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. I vinduet Komme i gang klikker du på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikk på Registrer deg nå! kobling til opprettelse av en ny Norton-konto.

3. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord, i boksen for Hvelvpassord skriver du passordet ditt, og klikker på Neste.

4. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: i vinduet bekreft passord, skriv passordet igjen for å bekrefte, og så klikker du på Neste.

5. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: passordhint -boksen skriver du inn et hint for passordet, og klikker på Neste.

Dersom du allerede har sikkerhetskopiert Identity Safe-dataene, klikker du på Importer og velger den sikkerhetskopierte filen for å slå den sammen med den nye kontoen.

6. Klikk på Fullfør.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.