Opprette lokale hvelv

I Identity Safe kan du opprette et lokalt hvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Du kan opprette ett lokalt hvelv for hver Windows-brukerkonto.

Slik oppretter du et lokalt hvelv:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer under Identity Safe, i raden Konfigurere Identity Safe.

4. Skriv inn et passord i Passord -boksen i vinduet Konfigurere Identity Safe.

5. Skriv inn passordet på nytt i Bekreft passord -boksen.

6. Skriv inn et hint for passordet i feltet Passordhint.

7. Klikk på Opprett.

8. I vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført klikker du på Ferdig.

Om Identity Safe-hvelv

Om oppretting av Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500320_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 02/11/2011