Opprette et lokalt hvelv

I Identity Safe kan du opprette et lokalt hvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Du kan opprette ett lokalt hvelv for hver Windows-brukerkonto.

Slik oppretter du et lokalt hvelv

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

4. I vinduet Hvelvopprettelse: Hvelvpassord skriver du passordet i boksen Hvelvpassord.

5. I vinduet Hvelvopprettelse: bekreft passord oppgir du passordet på nytt for å bekrefte det.

6. I vinduet Hvelvopprettelse: passordhint -boks, skriv inn et hint for passordet.

7. Klikk på Fullfør.

Om Identity Safe-hvelv

Om oppretting av Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500320_N360_Business_CC_2014_no_no