Opprette et skyhvelv for Norton Password Manager

I Norton Password Manager kan du opprette et skyhvelv der du kan lagre Norton Password Manager-data. Du kan opprette ett skyhvelv for hver Norton-konto. Du kan ikke opprette et nytt lokalt hvelv. Du kan imidlertid flytte eksisterende data fra lokale hvelv til skyhvelvet når du oppgrader Norton-produktet. Når du flytter Norton Password Manager-data fra et lokalt hvelv til et skyhvelv, får du ikke lenger tilgang til dataene i det lokale hvelvet. Med skyhvelvet kan du bruke Norton Password Manager-data uansett hvor du er.

Du får tilgang til skyhvelvet for Norton Password Manager fra enhver datamaskin som har Internett-tilkobling.

Opprette et skyhvelv fra nettleseren

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. I påloggingsvinduet for Norton Password Manager klikker du på Logg på.

4. I vinduet som åpnes, klikker du på Opprett en ny konto.

5. I vinduet Opprett en konto fyller du ut informasjonen og klikker på Opprett konto.

6. I vinduet Finner ingen hvelv klikker du på Opprett hvelv.

7. Skriv inn passordet ditt i vinduet Opprett hvelv og klikk på Neste.

Passordet må oppfylle alle nevnte kriterier for å godkjennes.

8. Skriv inn produktnøkkelen og klikk på Neste.

9. Skriv inn et hint for å minne deg på passordet, og klikk deretter på Opprett hvelv.

10. I vinduet Konfigurering fullført klikker du på Gå til hvelv.

Opprette et skyhvelv i Android eller iOS

1. Logg påNorton Password Manager-appen.

2. Skriv inn brukernavnet og passordet for Norton-kontoen i Logg på-vinduet.

3. Trykk på Logg på og følg instruksjonene på skjermen.