Konfigurere Norton Identity Safe-kontoen

Identity Safe hjelper deg med å styre sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Identity Safe lar deg lagre følgende:

• Påloggingsinformasjon som bruker-IDer og passord til e-postkontoer.

• Personlig informasjon som adresse, fødselsdato, passnummer og personnummer.

• Kredittkortdetaljer som kortnummer og utløpsdato.

Du kan lagre følsomme opplysninger bare etter at du har konfigurert Identity Safe og opprettet hvelvet ditt.

Med Identity Safe kan du opprette lokale hvelv for hver Windows-brukerkonto, der du kan lagre Identity Safe-data. Dataene du lagrer samt alle Identity Safe-innstillingene du konfigurerer, gjelder kun for det ene hvelvet. Du kan ikke se data du har lagret i én Windows-brukerkonto, hvis du er logget på en annen brukerkonto. Slik beskytter Identity Safe personopplysningene dine mot misbruk når du deler datamaskinen med andre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500247_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016