Konfigurere Norton Identity Safe-kontoen

Identity Safe hjelper deg med å styre sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Identity Safe lar deg lagre følgende:

• Påloggingsinformasjon som bruker-IDer og passord til e-postkontoer.

• Personlig informasjon som adresse, fødselsdato, passnummer og personnummer.

• Kredittkortdetaljer som kortnummer og utløpsdato.

Du kan lagre følsomme opplysninger bare etter at du har konfigurert Identity Safe og opprettet hvelvet ditt.

Med Identity Safe kan du opprette lokale hvelv for hver Windows-brukerkonto, der du kan lagre Identity Safe-data. Dataene du lagrer samt alle Identity Safe-innstillingene du konfigurerer, gjelder kun for det ene hvelvet. Du kan ikke se data du har lagret i én Windows-brukerkonto, hvis du er logget på en annen brukerkonto. Slik beskytter Identity Safe personopplysningene dine mot misbruk når du deler datamaskinen med andre.

I Identity Safe kan du opprette et skyhvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Du kan opprette ett skyhvelv for hver Norton-konto. Du kan ikke opprette et nytt lokalt hvelv. Du kan imidlertid flytte data fra et lokalt hvelv til et skyhvelv når du oppgraderer til en nyere versjon av Norton. Når du flytter Identity Safe-data fra det lokale hvelvet til skyhvelvet, fjernes dataene i det lokale hvelvet permanent.

Du kan få tilgang til Identity Safe-skyhvelvet fra enhver datamaskin med en Internett-tilkobling.

Identity Safe-data lagres på Internett gjennom Norton-kontoen. Du kan bare opprette ett skyhvelv for hver Norton-konto.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54500247_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018