Om å konfigurere Identity Safe

Identity Safe hjelper deg med å styre sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. De ulike funksjonene i Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av følgende:

• Påloggingsinformasjon som bruker-IDer og passord til e-postkontoer.

• Personlig informasjon som adresse, fødselsdato, passnummer og personnummer.

• Kredittkortdetaljer som kortnummer og utløpsdato.

Du kan bare vise alle alternativene som er tilgjengelig i Identity Safe etter at du har konfigurert Identity Safe.

Med Identity Safe kan du opprette lokale hvelv for hver Windows-brukerkonto, der du kan lagre Identity Safe-data. Dataene du lagrer samt alle Identity Safe-innstillingene du konfigurerer, gjelder kun for det ene hvelvet. Du kan ikke se data du har lagret i én Windows-brukerkonto, hvis du er logget på en annen brukerkonto. Slik beskytter Identity Safe personopplysningene dine mot misbruk når du deler datamaskinen med andre.

Hvis du har Identity Safe-data på en ekstern stasjon fra de eldre versjonene av Norton 360 Online, kan du konvertere den eksterne profilen til et lokalt hvelv. Når du kobler den eksterne stasjonen til datamaskinen, gir Identity Safe-menyen i Norton-verktøylinjen mulighet til å slå sammen Identity Safe-data fra den eksterne profilen med det lokale hvelvet

Logge på og av Identity Safe

Opprette lokale hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54500247_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 02/11/2011