Om strømkilde

Du kan velge strømkilden som Norton Business Suite bruker til å utføre Norton-oppgaver når datamaskinen er inaktiv. Norton-oppgaver er bakgrunnsoppgaver som Norton Business Suite utfører når datamaskinen er inaktiv. Norton Oppgaver omfatter Hurtigsøk, Automatisk LiveUpdate, Norton fellesskapsovervåkning, Norton Insight, fullstendig systemsøk, Insight Optimizer og Stadige oppdateringer. Norton Business Suite bruker mer strøm når Norton Oppgaver kjøres.

Norton Business Suite utfører som standard bare disse oppgavene når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde. Hvis du for eksempel er på en flyplass og datamaskinen går på batteristrøm, utfører ikke Norton Business Suite Norton-oppgaver. På denne måten kan forlenge batteriets levetid. Men du kan velge strømkilden som Norton Business Suite skal bruke til å utføre Norton-oppgaver.

Du kan velge ett av følgende alternativer:

Ekstern

Norton-oppgaver utføres når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde.

Hvis du velger dette alternativet, utfører Norton Business Suite Norton-oppgaver når datamaskinen er inaktiv og koblet til en ekstern strømkilde.

Ekstern og batteri

Norton-oppgaver utføres uavhengig av om datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde eller batteristrøm.

Hvis du velger dette alternativet, utfører Norton Business Suite Norton-oppgaver når datamaskinen er inaktiv. Typen strømkilde som datamaskinen bruker, spiller ingen rolle.

Du kan konfigurere strømkilden for hver av Norton-oppgavene.

Konfigurere strømkilden

Om Norton Oppgaver

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476892_N360_Business_CC_2014_no_no