Bruksbasert bredbåndsabonnement

Med alternativet Bruksbasert bredbåndsabonnement kan du sette opp policyer og begrense Internett-bruken i Norton 360 Online. Du kan definere hvor mye nettverksbåndbredde Norton 360 Online kan bruke.

Dersom du mener at Norton 360 Online bruker for mye båndbredde, kan du skru på Bruksbasert bredbåndsabonnement og sette policyen til Bare kritiske oppdateringer eller Ingen trafikk. Norton 360 Online kobler da til Internett basert på policyen du har konfigurert. Symantec fraråder deg å bruke policyen Ingen trafikk, da produktet ikke vil kunne motta viktige virusdefinisjoner og oppdateringer.

Hvis du ikke ønsker å begrense Internett-bruken til Norton 360 Online, kan du slå av Bruksbasert bredbåndsabonnement.

Bruksbasert bredbåndsabonnement er som standard slått på og satt til policyen Ingen begrensning.

Om Bruksbasert bredbåndsabonnement

Slå Bruksbasert bredbåndsabonnement på eller av

Definere Norton 360 Onlines Internett-bruk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476847_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/11/2011