Kunnskap om nettverkskostnader

Med alternativet Kunnskap om nettverkskostnader kan du sette opp policyer og begrense Internett-bruken til Norton Business Suite. Du kan definere hvor mye nettverksbåndbredde Norton Business Suite kan bruke.

Dersom du mener at Norton Business Suite bruker for mye båndbredde, kan du skru på Kunnskap om nettverkskostnader og sette policyen til Økonomi eller Ingen trafikk. Norton Business Suite kobler da til Internett basert på policyen du har konfigurert. Symantec fraråder deg å bruke policyen Ingen trafikk, da produktet ikke vil kunne motta viktige virusdefinisjoner og oppdateringer.

Hvis du ikke ønsker å begrense Internett-bruken til Norton Business Suite, kan du slå av Kunnskap om nettverkskostnader.

Kunnskap om nettverkskostnader er som standard slått på og satt til policyen Ingen begrensning. Hvis du bruker Windows 8, er standardpolicyen Auto.

Om Kunnskap om nettverkskostnader

Slå Kunnskap om nettverkskostnader av og på

Definere Norton Business Suites Internett-bruk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476847_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 07/05/2012