Nytt søk - søkealternativer

I vinduet Nytt søk - søkealternativer kan du tilpasse søkeinnstillingene for hvert søk som du oppretter og planlegger. Du kan bruke alternativene i dette vinduet til å angi forskjellige typer søk for å oppdage og hindre virusinfeksjoner på datamaskinen. Søketypene er Søk i komprimerte filer, Søk på nettverksstasjoner og Søk etter sporingsinformasjonskapsler.

Velg mellom følgende alternativer:

Søk i komprimerte filer

Gjennomsøker og reparerer filer inni komprimerte filer.

Som standard er alternativet Søk i komprimerte filer aktivert. Da søker Norton Business Suite etter og oppdager virus og andre sikkerhetsrisikoer i filer som ligger inni komprimerte filer. Når Norton Business Suite kjører et slikt søk, pakker den ut filer for å kunne se etter trusler i dem.

Norton Business Suite gjennomsøker og reparerer ikke passordbeskyttede komprimerte filer.

De andre alternativene i denne delen kan kun konfigureres når du slår på alternativet Søk i komprimerte filer. Denne innstillingen omfatter:

• Fjern infiserte mapper

Når dette alternativet settes til Automatisk, sletter Norton Business Suite de infiserte komprimerte mappene på datamaskinen automatisk. Selv om bare én av filene i en komprimert mappe er infisert, sletter Norton Business Suite hele mappen og alt innhold.

Men hvis du setter dette alternativet til Spør meg, varsler Norton Business Suite deg når den oppdager en infisert komprimert mappe.

Søk på nettverksstasjoner

Søker gjennom nettverksstasjonene datamaskinen er koblet til. Alternativet Søk på nettverksstasjoner vises kun for Fullstendig systemsøk.

Hvis du deaktiverer dette alternativet, søker ikke Norton Business Suite gjennom nettverksstasjoner.

Lav risiko

Her kan du håndtere lavrisikoelementer på datamaskinen.

Norton Business Suite fjerner automatisk elementer med middels og høyt risikonivå.

Du kan angi hvordan du vil at Norton Business Suite skal reagere på lavrisikoelementer.

Velg mellom følgende alternativer:

• Fjern

Fjerner automatisk oppdagede elementer med lavt risikonivå.

• Ignorer

Ignorer automatisk oppdagede elementer med lavt risikonivå.

• Spør meg

Gir deg høyest grad av kontroll når en risiko oppdages. Du velger hva du vil gjøre ved hvert trinn i prosessen.

Søk etter sporingsinformasjonskapsler

Søker etter de små filene som programmer kan plassere på datamaskinen for å spore aktivitetene dine.

Sporingsinformasjonskapslene kan rapportere denne informasjonen til en tredjepart. Du kan angi hvordan du vil at Norton Business Suite skal reagere på sporingskapsler.

Velg mellom følgende alternativer:

• Fjern

Fjerner sporingskapsler automatisk.

Norton Business Suite isolerer ikke sporingskapsler. Hvis du velger å fjerne sporingskapsler, kan du ikke gjenopprette dem fra isolasjon.

• Ignorer

Ignorerer oppdagede sporingskapsler automatisk.

• Spør meg

Gir deg mest mulig kontroll, ved å varsle deg når sporingsinformasjonskapsler registreres.

Du kan velge å fjerne eller ignorere sporingsinformasjonskapsler. Alternativet Søk etter sporingsinformasjonskapsler vises bare for fullt systemsøk og hurtigsøk.

Du kan lagre eller avbryte endringer av innstillinger med alternativene nederst i vinduet. Velg mellom følgende alternativer:

Tilbake

Lagrer søkeinnstillingene og viser kategorien Planer for søk.

Lagre

Lagrer søkeinnstillingene og lukker vinduet.

Du kan også klikke Bruk standard hvis du vil tilbakestille konfigureringen til standardnivå.

Om egendefinerte søk

Opprette et egendefinert søk

Redigere et tilpasset søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476843_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 25/07/2013