Nytt søk - søkeelementer

I vinduet Nytt søk - søkeelementer kan du legge til filer og mapper i det nye, egendefinerte søket som du oppretter. Du kan bruke alternativene i dette vinduet til å gi søket et passende navn og velge søkeelementene.

Velg mellom følgende alternativer:

Navn på søk

Skriv inn et navn på det egendefinerte søket.

Navnet må være unikt og kan ikke inneholde spesialtegn som ^\.|?*:<>/\;.

Legg til stasjoner

Her kan du legge til stasjoner i søket.

Når du velger en stasjon, blir alle mappene og filene på stasjonen tatt med i søket. Du kan velge flere stasjoner i dialogboksen Søk på stasjoner.

Legg til mapper

Her kan du legge til enkeltmapper i søket.

Når du velger en mappe, legges alle filene i mappen til i søket. Du kan velge flere mapper i dialogboksen Scan Folder.

Legg til filer

Her kan du legge til enkeltfiler i søket.

Du kan trykke på Ctrl for å merke flere filer som skal legges til å søket.

Fjern

Her kan du fjerne et søkeelement fra listen Søkeelementer.

Avbryt

Lukker vinduet uten å lagre innstillingene.

Neste

Lagrer søkeinnstillingene og viser kategorien Planer for søk.

Om egendefinerte søk

Opprette et egendefinert søk

Redigere et tilpasset søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476837_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/07/2012