Beskyttede porter

Vinduet Beskyttede porter viser alle e-postportene som Norton 360 Online beskytter.

Du kan kontrollere om portnumrene som e-postprogrammet bruker, er standard SMTP- og POP3-porter. Hvis e-postprogrammet ikke bruker standardportene, må du legge til portene i beskyttede porter.

Du kan vise følgende detaljer i vinduet Beskyttede porter :

Protokoll

Viser e-postkommunikasjonsprotokollen.

• POP3

Angir at porten er POP3-protokollen for innkommende e-post.

• SMTP

Angir at porten er SMTP-protokollen for utgående e-post.

Port

Viser e-postportnummeret.

Du kan bruke alternativene i vinduet Beskyttede porter til å legge til eller fjerne porter. Velg mellom følgende alternativer:

Legg til

Her kan du legge til en e-postport i vinduet Beskyttede porter.

Portnummeret må være mellom 1 og 65535. Du kan ikke legge til en port som Norton 360 Online allerede beskytter.

Fjern

Her kan du fjerne en e-postport fra vinduet Beskyttede porter.

Du kan ikke fjerne standard SMTP-port 25 og POP3-port 110. Norton 360 Online beskytter automatisk disse standardportene.

Du kan bare legge til portnumre som ikke er tildelt andre protokoller av IANA (Internet Assigned Numbers Authority). Standardporter som er tildelt andre protokoller av IANA, er blokkerte. Se webområdet til IANA for mer informasjon.

Om konfigurering av POP3- og SMTP-porter

Legge til POP3- og SMTP-porter i Beskyttede porter

Fjerne en e-postport fra Beskyttede porter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476831_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 18/10/2011