Beskyttede porter

Du kan bruke alternativet Beskyttede porter til å konfigurere Norton Business Suite til å beskytte POP3-porter for innkommende e-post og SMTP-porter for utgående e-post.

Norton Business Suite konfigurerer e-postprogrammet automatisk, slik at det er beskyttet mot virus og andre sikkerhetstrusler. Norton Business Suite støtter alle e-postprogrammer som bruker POP3- eller SMTP-kommunikasjonsprotokoller som ikke benytter SSL. Norton Business Suite søker også gjennom all innkommende og utgående e-post.

Norton Business Suite beskytter automatisk disse standard POP3- og SMTP-porter. Symantec anbefaler at du kontrollerer POP3- og SMTP-portnumrene for e-postprogrammet for å sikre e-postbeskyttelse. Hvis de ikke er standardportene, legger du dem til i vinduet Beskyttede porter. Med Norton Business Suite kan du konfigurere POP3- og SMTP-porter for e-postbeskyttelse.

Du kan bare legge til portnumre som ikke er tildelt andre protokoller av IANA (Internet Assigned Numbers Authority). Standardporter som er tildelt andre protokoller av IANA, er blokkerte. Se nettstedet til IANA for mer informasjon.

Om konfigurering av POP3- og SMTP-porter

Legge til POP3- og SMTP-porter i Beskyttede porter

Fjerne en e-postport fra Beskyttede porter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476828_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 15/01/2013