Definere Norton 360 Onlines Internett-bruk.

Hvis du mener at Norton 360 Online bruker for mye av nettverksbåndbredden, kan du begrense Norton 360 Onlines Internett-bruk. Du kan sette opp en policy for hver adapter som Norton 360 Online bruker til å koble til Internett.

Vinduet Innstillinger for bruksbaserte nettverk inneholder en liste over alle adapterne som datamaskinen bruker til å koble til Internett. Du kan vise statusen for adapterne som er i bruk. Nettverkspolicyen som du setter opp, definerer hvor mye nettverksbåndbredde Norton 360 Online kan bruke.

Slik definere Norton 360 Onlines Internett-bruk:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gå til raden Bruksbasert bredbåndsabonnement og flytt / av -bryteren til venstre mot .

4. Klikk på Konfigurer.

Vinduet Innstillinger for bruksbaserte nettverk inneholder en liste over alle adapterne som Norton 360 Online bruker til å koble til Internett.

5. I kolonnen Policy klikker du på rullegardinen ved adapteren du vil lage en policy for.

6. Velg ett av følgende:

• Ingen begrensning

Lar Norton 360 Online bruke den nettverksbåndbredden som er nødvendig for å sikre full beskyttelse.

• Bare kritiske oppdateringer

Lar bare Norton 360 Online få tilgang til Internett for å laste ned kritiske produktoppdateringer eller virusdefinisjoner.

Hvis du har en begrenset Internett-tilkobling, kan du velge alternativet Bare kritiske oppdateringer for å sikre beskyttelse mot ulike sikkerhetstrusler.

• Ingen trafikk

Blokkerer Norton 360 Online fra å koble til Internett. Hvis du velger denne policyen, kan ikke Norton 360 Online motta kritiske virusdefinisjoner og programoppdateringer. Dette kan bety at datamaskinen er sårbar for potensielle Internett-farer og virusangrep.

7. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

8. Klikk på Lukk i vinduet Mine nettverksinnstillinger.

Om Bruksbasert bredbåndsabonnement

Slå Bruksbasert bredbåndsabonnement på eller av

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476820_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/11/2011