Definere Norton Business Suites Internett-bruk.

Hvis du mener at Norton Business Suite bruker for mye av nettverksbåndbredden, kan du begrense Internett-bruken til Norton Business Suite. Du kan sette opp en policy for hver nettverkstilkobling som Norton Business Suite bruker til å koble til Internett.

Vinduet Kunnskap om nettverkskostnader inneholder en liste over alle nettverkstilkoblingene som datamaskinen bruker til å koble til Internett. Du kan vise statusen til nettverkstilkoblingene som er i bruk for øyeblikket. Nettverkspolicyen som du setter opp, definerer hvor mye nettverksbåndbredde Norton Business Suite kan bruke.

Slik definere Norton Business Suites Internett-bruk:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av / -bryteren til venstre mot i raden Kunnskap om nettverkskostnader.

4. Klikk på Konfigurer.

Vinduet Innstillinger for Kunnskap om nettverkskostnader inneholder en liste over alle nettverkstilkoblingene som Norton Business Suite bruker til å koble til Internett.

5. I kolonnen Policy klikker du på rullegardinen ved nettverkstilkoblingen du vil lage en policy for.

6. Velg ett av følgende:

• Auto

Tillater at Norton Business Suite kan motta alle oppdateringer av produktet og virusdefinisjonene ved å bruke kostnadspolicyen i Windows 8. Auto -policyen har som standard ubegrenset Internett-forbindelse på LAN og Wi-Fi.

Auto -alternativet er bare tilgjengelig i Windows 8.

• Ingen begrensning

Tillater at Norton Business Suite bruker den nettverksbåndbredden som er nødvendig for å motta alle oppdateringer av produktet og virusdefinisjonene. Hvis du ikke bruker Windows 8, er standardpolicyen Ingen begrensning.

• Økonomi

Tillater at Norton Business Suite får tilgang til Internett kun for å laste ned viktige produktoppdateringer og virusdefinisjoner.

Hvis du har en begrenset Internett-tilkobling, kan du velge alternativet Økonomi for å sikre beskyttelse mot de verste sikkerhetstruslene.

• Ingen trafikk

Blokkerer Norton Business Suite fra å koble seg til Internett. Hvis du velger denne policyen, kan ikke Norton Business Suite motta kritiske virusdefinisjoner og programoppdateringer. Dette kan bety at datamaskinen er sårbar for potensielle Internett-farer og virusangrep.

7. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

8. Klikk på Lukk i vinduet Mitt nettverk.

Om Kunnskap om nettverkskostnader

Slå Kunnskap om nettverkskostnader av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476820_N360_Business_CC_2014_no_no