Slå Kunnskap om nettverkskostnad av eller på

Du kan sette opp policyer for å begrense Internett-bruken i Norton. Hvis du ikke ønsker å begrense Internett-bruken til Norton-produktet, kan du slå av Kunnskap om nettverkskostnader.

Hvis du synes at Norton bruker for mye nettverksbåndbredde, kan du slå på Kunnskap om nettverkskostnader. Deretter kan du sette opp policyer for å begrense Internett-bruken i Norton. Norton kobler seg til Internett basert på policyen du konfigurerer i vinduet Kunnskap om nettverkskostnader. Kunnskap om nettverkskostnader er som standard aktivert.

Slå Kunnskap om nettverkskostnad av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gå til fanen Generelle innstillinger, raden Kunnskap om nettverkskostnad, og flytt På-/Av- bryteren til Av eller .

4. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476814_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016