Slå Bruksbasert bredbåndsabonnement på eller av

Du kan sette opp policyer for å begrense Internett-bruken i Norton 360 Online. Hvis du ikke ønsker å begrense Internett-bruken til Norton 360 Online, kan du slå av Bruksbasert bredbåndsabonnement.

Hvis du synes at Norton 360 Online bruker for mye nettverksbåndbredde, kan du slå på Bruksbasert bredbåndsabonnement. Deretter kan du sette opp policyer for å begrense Internett-bruken i Norton 360 Online. Norton 360 Online kobler til Internett basert på policyen du setter opp i vinduet Innstillinger for bruksbaserte nettverk. Bruksbasert bredbåndsabonnement er som standard aktivert.

Slik slår du av Bruksbasert bredbåndsabonnement:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gå til raden Bruksbasert bredbåndsabonnement og flytt / av -bryteren til høyre mot Av.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Slik slår du på Bruksbasert bredbåndsabonnement:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gå til raden Bruksbasert bredbåndsabonnement og flytt / av -bryteren til venstre mot .

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Om Bruksbasert bredbåndsabonnement

Definere Norton 360 Onlines Internett-bruk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476814_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/08/2011