Slå Kunnskap om nettverkskostnader av og på

Du kan sette opp policyer for å begrense Internett-bruken i Norton Business Suite. Hvis du ikke ønsker å begrense Internett-bruken til Norton Business Suite, kan du slå av Kunnskap om nettverkskostnader.

Hvis du synes at Norton Business Suite bruker for mye nettverksbåndbredde, kan du slå på Kunnskap om nettverkskostnader. Deretter kan du sette opp policyer for å begrense Internett-bruken i Norton Business Suite. Norton Business Suite kobler til Internett basert på policyen du konfigurerer i vinduet Kunnskap om nettverkskostnader. Kunnskap om nettverkskostnader er som standard aktivert.

Slik deaktiverer du Kunnskap om nettverkskostnader

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av / -bryteren til høyre mot Av i raden Kunnskap om nettverkskostnader.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Slik aktiverer du Kunnskap om nettverkskostnader

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av / -bryteren til venstre mot i raden Kunnskap om nettverkskostnader.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Om Kunnskap om nettverkskostnader

Definere Norton Business Suites Internett-bruk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476814_N360_Business_CC_2014_no_no