Om Bruksbasert bredbåndsabonnement

Med funksjonen Bruksbasert bredbåndsabonnement kan du sette opp policyer og begrense Internett-bruken i Norton 360 Online. Du kan definere hvor mye nettverksbåndbredde Norton 360 Online kan bruke.

Du kan velge en kommunikasjonspolicy som passer Internett-tilkoblingen. Hvis du har et ubegrenset Internett-abonnement, kan du sette opp en Ingen begrensning -policy slik at Norton 360 Online kobler til Symantec-servere for å sikre full beskyttelse. Men hvis du mener at Norton 360 Online bruker for mye av Internett-tilkoblingen, kan du begrense Norton 360 Onlines Internett-bruk. Med funksjonen Bruksbasert bredbåndsabonnement kan du styre dataoverføringen mellom Norton 360 Online og adapteren.

Norton 360 Online får tilgang til gatewayen gjennom en adapter ved tilkobling til Internett. Adapteren er enten på datamaskinen eller på en tilkoblet enhet. Den tilkoblede enheten kan være en 3G-telefon, en dongle for mobilt Internett eller et trådløst nettverkskort. Med funksjonen Bruksbasert bredbåndsabonnement kan du sette opp en policy for hver adapter som Norton 360 Online bruker til å koble til Internett.

Du kan sette opp en av følgende policyer for hver adapter som Norton 360 Online bruker til å koble til Internett.

• Ingen begrensning

Lar Norton 360 Online bruke den nettverksbåndbredden som er nødvendig for å sikre full beskyttelse. Symantec anbefaler at du bruker denne policyen.

• Bare kritiske oppdateringer

Lar bare Norton 360 Online få tilgang til Internett for å laste ned kritiske produktoppdateringer eller virusdefinisjoner. Hvis du har en begrenset Internett-tilkobling, kan du velge alternativet Bare kritiske oppdateringer for å sikre beskyttelse mot ulike sikkerhetstrusler.

• Ingen trafikk

Blokkerer Norton 360 Online fra å koble til Internett. Hvis du velger denne policyen, kan ikke Norton 360 Online motta kritiske virusdefinisjoner og programoppdateringer. Dette kan bety at datamaskinen er sårbar for potensielle Internett-farer og virusangrep.

Slå Bruksbasert bredbåndsabonnement på eller av

Definere Norton 360 Onlines Internett-bruk.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.