Om Kunnskap om nettverkskostnader

Med funksjonen Kunnskap om nettverkskostnader kan du sette opp policyer og begrense Internett-bruken til Norton Business Suite. Du kan definere hvor mye nettverksbåndbredde Norton Business Suite kan bruke.

Du kan velge en kommunikasjonspolicy som passer Internett-tilkoblingen. Hvis du har et ubegrenset Internett-abonnement, kan du sette opp en Ingen begrensning -policy slik at Norton Business Suite kobler til Symantec-servere for å sikre full beskyttelse. Men hvis du mener at Norton Business Suite bruker for mye av Internett-tilkoblingen, kan du begrense Norton Business Suites Internett-bruk. Med Kunnskap om nettverkskostnader kan du håndtere Internett-bruken til Norton Business Suite.

Norton Business Suite får tilgang til gatewayen gjennom en nettverkstilkobling ved tilkobling til Internett. Den tilkoblede enheten kan være en 3G-telefon, en dongle for mobilt Internett eller et trådløst nettverkskort. Med Kunnskap om nettverkskostnader kan du konfigurere en policy for hver nettverkstilkobling som Norton Business Suite bruker til å koble til Internett.

Du kan konfigurere en av følgende policyer for hver nettverkstilkobling som Norton Business Suite bruker til å koble til Internett:

• Auto

Tillater at Norton Business Suite kan motta alle oppdateringer av produktet og virusdefinisjonene ved å bruke kostnadspolicyen i Windows 8. Auto -policyen har som standard ubegrenset Internett-forbindelse på LAN og Wi-Fi.

Auto -alternativet er bare tilgjengelig i Windows 8.

• Ingen begrensning

Tillater at Norton Business Suite bruker den nettverksbåndbredden som er nødvendig for å motta alle oppdateringer av produktet og virusdefinisjonene. Symantec anbefaler at du bruker denne policyen. Hvis du ikke bruker Windows 8, er standardpolicyen Ingen begrensning.

• Økonomi

Tillater at Norton Business Suite får tilgang til Internett kun for å laste ned viktige produktoppdateringer, virusdefinisjoner og Internett-spørringer som er nødvendige for å beskytte enheten.

• Ingen trafikk

Blokkerer Norton Business Suite fra å koble seg til Internett. Hvis du velger denne policyen, kan ikke Norton Business Suite motta kritiske virusdefinisjoner og programoppdateringer. Dette kan bety at datamaskinen er sårbar for potensielle Internett-farer og virusangrep.

Slå Kunnskap om nettverkskostnader av og på

Definere Norton Business Suites Internett-bruk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476811_N360_Business_CC_2014_no_no