Fjerne en e-postport fra Beskyttede porter

Hvis du ikke ønsker at Norton skal beskytte en port, kan du fjerne porten fra vinduet Beskyttede porter.

Norton beskytter automatisk standard SMTP-port 25 og standard POP3-port 110. Du kan ikke fjerne standardporter.

Fjerne en e-postport fra Beskyttede porter

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Beskyttede porter i kategorien Filter.

4. Klikk på porten du vil fjerne, i vinduet Beskyttede porter, og klikk på Fjern.

5. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

6. I Innstillinger -vinduet klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476808_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016