Fjerne en e-postport fra Beskyttede porter

Hvis du ikke ønsker at Norton 360 Online skal beskytte en port, kan du fjerne porten fra vinduet Beskyttede porter.

Norton 360 Online beskytter automatisk standard SMTP-port 25 og standard POP3-port 110. Du kan ikke fjerne disse standardportene.

Slik fjerner du en e-postport fra Beskyttede porter

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Beskyttede porter i kategorien Filter.

4. Klikk på porten du vil fjerne, i vinduet Beskyttede porter, og klikk på Fjern.

5. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

6. I Innstillinger -vinduet klikker du på Lukk.

Om konfigurering av POP3- og SMTP-porter

Legge til POP3- og SMTP-porter i Beskyttede porter

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476808_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/10/2011