Legge til POP3- og SMTP-porter i Beskyttede porter

Norton beskytter automatisk standard POP3- og SMTP-porter for å beskytte e-postprogrammet mot virus og andre sikkerhetstrusler.

Norton støtter alle e-postprogrammer som bruker POP3- eller SMTP-kommunikasjonsprotokoller som ikke benytter SSL-krypterte e-postporter. Norton søker også gjennom alle innkommende og utgående e-postmeldinger.

Symantec anbefaler at du kontrollerer POP3- og SMTP-portnumrene for e-postprogrammet for å sikre e-postbeskyttelse. Hvis e-postprogrammet ikke bruker standard portnumre, må du legge til portnumrene manuelt i vinduet Beskyttede porter. Dette bidrar til å beskytte e-postprogrammet mot virus og andre sikkerhetstrusler.

Hvis portnumrene til e-postprogrammet ditt ikke blir lagt til i vinduet Beskyttede porter, er e-postprogrammet ditt ikke beskyttet. Vanligvis får du portnumrene for e-postprogrammet fra Internett-leverandøren.

Du kan bare legge til portnumre som ikke er tildelt andre protokoller av IANA (Internet Assigned Numbers Authority). Standardporter som er tildelt andre protokoller av IANA, er blokkerte. Se nettstedet til IANA for mer informasjon.

Legge til POP3- og SMTP-porter i Beskyttede porter

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Beskyttede porter i kategorien Filter.

4. Klikk på Legg til i vinduet Beskyttede porter.

5. I vinduet Legg til port som skal beskyttes gjør du ett av følgende i rullegardinlisten Port Type :

• Hvis du vil legge til porten for innkommende e-post, klikker du på POP3.

• Hvis du vil legge til porten for utgående e-post, klikker du på SMTP.

6. I boksen Port skriver du portnummeret.

Portnummeret må være mellom 1 og 65535.

7. Klikk på OK.

8. Klikk på Bruk og deretter OK i vinduet Beskyttede porter.

9. I Innstillinger -vinduet klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476805_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016