Legge til POP3- og SMTP-porter i Beskyttede porter

Norton 360 Online støtter alle e-postprogrammer som bruker kommunikasjonsprotokollene POP3 eller SMTP med standardporter. Men hvis e-postprogrammet ikke er konfigurert med standardportene, kan du konfigurere POP3- og SMTP-portene manuelt.

POP3- og SMTP-portnumrene må beskyttes for å sikre e-posten. Hvis POP3- og SMTP-portnumrene ikke er standardportene, anbefaler Symantec at du legger til portnumrene i vinduet Beskyttede porter.

Slik legger du til POP3- og SMTP-porter i Beskyttede porter :

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Beskyttede porter i kategorien Filter.

4. Klikk på Legg til i vinduet Beskyttede porter.

5. I vinduet Legg til port som skal beskyttes gjør du ett av følgende i rullegardinlisten Port Type :

• Hvis du vil legge til porten for innkommende e-post, klikker du på POP3.

• Hvis du vil legge til porten for utgående e-post, klikker du på SMTP.

6. I boksen Port skriver du portnummeret.

Portnummeret må være mellom 1 og 65535.

7. Klikk på OK.

8. Klikk på Bruk og deretter OK i vinduet Beskyttede porter.

9. I Innstillinger -vinduet klikker du på Lukk.

Om konfigurering av POP3- og SMTP-porter

Fjerne en e-postport fra Beskyttede porter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476805_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/10/2011