Om konfigurering av POP3- og SMTP-porter

Norton Business Suite konfigurerer e-postprogrammet automatisk, slik at det er beskyttet mot virus og andre sikkerhetstrusler. Norton Business Suite støtter alle e-postprogrammer som bruker POP3- eller SMTP-kommunikasjonsprotokoller som ikke benytter SSL. Norton Business Suite søker også gjennom all innkommende og utgående e-post.

Med Norton Business Suite kan du konfigurere POP3- og SMTP-porter for e-postbeskyttelse. Vanligvis får du portnumrene for e-postprogrammet fra Internett-leverandøren. Hvis SMTP- og POP3-portnumrene for e-postprogrammet ditt er andre portnumre enn dem som er standard, må du konfigurere Norton Business Suite.

Symantec anbefaler at du kontrollerer POP3- og SMTP-portnumrene for e-postprogrammet for å sikre e-postbeskyttelse. Hvis de ikke er standardportene, legger du dem til i vinduet Beskyttede porter. Skal du konfigurere alternativet Beskyttede porter, går du til hovedvinduet i Norton Business Suite og klikker på Innstillinger > AntiSpam > Filter > Beskyttede porter > Konfigurer.

Hvis du ikke ønsker at Norton Business Suite skal beskytte en port, kan du fjerne porten fra vinduet Beskyttede porter.

Du kan ikke fjerne standard SMTP-port 25 og POP3-port 110. Norton Business Suite beskytter automatisk disse standardportene.

Legge til POP3- og SMTP-porter i Beskyttede porter

Fjerne en e-postport fra Beskyttede porter

Om Antivirus innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476802_N360_Business_CC_2014_no_no