Strømkilde

I vinduet Strømkilde kan du velge strømkilden som Norton 360 Online skal bruke til å utføre Norton-oppgaver.

Norton Oppgaver er bakgrunnsoppgaver som Norton 360 Online utfører når datamaskinen er inaktiv. Norton Oppgaver omfatter Hurtigsøk, Automatisk LiveUpdate, Norton fellesskapsovervåkning, Norton Insight, fullstendig systemsøk, Insight Optimizer og Stadige oppdateringer. Norton 360 Online bruker mer strøm når Norton Oppgaver kjøres. Norton 360 Online utfører som standard bare disse oppgavene når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde. Hvis datamaskinen går på batteristrøm, utfører ikke Norton 360 Online Norton-oppgaver. Dette bidrar til å forlenge batteriets levetid.

Du kan velge ett av følgende alternativer:

Ekstern

Norton-oppgaver utføres bare når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde.

Hvis du velger dette alternativet, utfører Norton 360 Online Norton-oppgaver når datamaskinen er inaktiv og koblet til en ekstern strømkilde.

Ekstern og batteri

Norton-oppgaver utføres uavhengig av om datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde eller batteristrøm.

Hvis du velger dette alternativet, utfører Norton 360 Online Norton-oppgaver når datamaskinen er inaktiv. Typen strømkilde som datamaskinen bruker, spiller ingen rolle.

Du kan konfigurere strømkilden for hver av Norton-oppgavene.

Om strømkilde

Konfigurere strømkilden

Om Norton Oppgaver

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476799_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/04/2011