Konfigurere strømkilden

Du kan velge strømkilden som Norton-produktet skal bruke til å utføre bakgrunnsoppgavene. Bakgrunnsoppgaver er Norton-spesifikke oppgaver som Norton-produktet utfører når datamaskinen er inaktiv.

Norton Oppgaver omfatter Hurtigsøk, Automatisk LiveUpdate, Norton fellesskapsovervåkning, Norton Insight, Fullstendig systemsøk, Insight Optimizer. Norton-produktet bruker mer strøm når bakgrunnsoppgaver kjøres. Norton-produktet utfører som standard bare disse oppgavene når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde. Hvis datamaskinen går på batteristrøm, utfører ikke Norton-produktet bakgrunnsoppgaver. Dette bidrar til å forlenge batteriets levetid.

Du kan velge strømkilden sfor å utføre bakgrunnsoppgavene. Du kan konfigurere strømkilden for hver av bakgrunnsoppgavene.

Slik konfigurerer du strømkilden:

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I raden Bakgrunnsoppgaver klikker du på Konfigurer.

4. I vinduet Bakgrunnsoppgaver under kolonnen Strømkilde klikker du på Konfigurer- koblingen for bakgrunnsoppgaven du vil konfigurere strømkilden for.

5. I vinduet Strømkilde velger du ett av følgende:

• Ekstern

Bakgrunnsoppgaver utføres alltid bare når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde.

• Ekstern og batteri

Tillater at bakgrunnsoppgaver kan utføres når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde eller bruker batteristrøm.

Hvis du velger dette alternativet, utfører Norton-produktet bakgrunnsoppgaven når datamaskinen er inaktiv. Det spiller ingen rolle hvilken strømkilde datamaskinen bruker.

6. Klikk på OK.

7. I vinduet Bakgrunnsoppgaver klikker du på Lukk.

Overvåke bakgrunnsjobbene til Norton-produktet.

Bakgrunnsoppgaver

Vise detaljer om systemaktivitet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476738_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 08/01/2015