Konfigurere strømkilden

Du kan velge strømkilden som Norton 360 Online bruker til å utføre Norton-oppgaver når datamaskinen er inaktiv. Norton-oppgaver er bakgrunnsoppgaver som Norton 360 Online utfører når datamaskinen er inaktiv.

Norton 360 Online utfører som standard bare disse oppgavene når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde. Du kan konfigurere strømkilden for hver av Norton-oppgavene.

Slik konfigurerer du strømkilden:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Oppsummering.

2. Klikk på Norton Oppgaver i venstre rute i vinduet Ytelse.

3. Klikk på Konfigurer -koblingen for Norton-oppgaven du vil konfigurere strømkilden for, i kolonnen Strømkilde i vinduet Norton Oppgaver.

4. I vinduet Strømkilde velger du ett av følgende:

• Ekstern

Norton-oppgaver utføres bare når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde.

• Ekstern og batteri

Norton-oppgaver utføres uavhengig av om datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde eller batteristrøm.

Hvis du velger dette alternativet, utfører Norton 360 Online Norton-oppgaver når datamaskinen er inaktiv. Typen strømkilde som datamaskinen bruker, spiller ingen rolle.

5. Klikk på OK.

6. I Norton Oppgaver -vinduet klikker du på Lukk.

Om strømkilde

Om Norton Oppgaver

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476738_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/04/2011