Konfigurere strømkilden

Du kan velge strømkilden som Norton Business Suite bruker til å utføre Norton-oppgaver når datamaskinen er inaktiv. Norton-oppgaver er bakgrunnsoppgaver som Norton Business Suite utfører når datamaskinen er inaktiv.

Norton Business Suite utfører som standard bare disse oppgavene når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde. Du kan konfigurere strømkilden for hver av Norton-oppgavene.

Slik konfigurerer du strømkilden:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Oppsummering.

2. Klikk på Norton Oppgaver i venstre rute i vinduet Ytelse.

3. Klikk på Konfigurer -koblingen for Norton-oppgaven du vil konfigurere strømkilden for, i kolonnen Strømkilde i vinduet Norton Oppgaver.

4. I vinduet Strømkilde velger du ett av følgende:

• Ekstern

Norton-oppgaver utføres bare når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde.

• Ekstern og batteri

Norton-oppgaver kan utføres når datamaskinen er koblet til en ekstern strømkilde eller bruker batteristrøm.

Hvis du velger dette alternativet, utfører Norton Business Suite Norton-oppgaver når datamaskinen er inaktiv. Typen strømkilde som datamaskinen bruker, spiller ingen rolle.

5. Klikk på OK.

6. I Norton Oppgaver -vinduet klikker du på Lukk.

Om strømkilde

Om Norton Oppgaver

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54476738_N360_Business_CC_2014_no_no