Finne Norton-produktnøkkelen

Det er forskjellige måter å finne produktnøkkelen på, avhengig av situasjonen. Det beste er å hente den på Norton-kontoen.

I de aller fleste tilfeller trenger du ikke produktnøkkelen for å oppdatere Norton-abonnementet ditt. Hvis Norton-produktet ditt er utløpt eller viser et feilaktig antall abonnementsdager, så kan det hende at du må laste ned produktet fra den av kontoene dine som har det aktuelle abonnementet.

Last ned og installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• I nettleserne Internet Explorer eller Microsoft Edge klikker du på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

• I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton er nå installert og aktivert.

Slik finner du produktnøkkelen

• Hvor du finner produktnøkkelen, er avhengig av hvordan du kjøpte Norton-produktet. Velg ett av følgende:

Video