Konfigurer oppstartsbeskyttelse

Oppstartsbeskyttelse gir bedre sikkerhet helt fra du starter datamaskinen. Så snart du slår på datamaskinen, starter Norton Auto-Protect og alle nødvendige drivere og plugin-moduler begynner å fungere. Denne funksjonen gir bedre sikkerhet helt fra datamaskinen slås på.

Konfigurer oppstartsbeskyttelse

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Automatisk beskyttelse i raden Oppstartsbeskyttelse, klikker du på en av innstillingene. Du har følgende alternativer:

• Aggressiv

• Normal

• Av

4. Klikk på Bruke, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54348500_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017