Konfigurere oppstartsbeskyttelse

Oppstartsbeskyttelse gir bedre sikkerhet helt fra du starter datamaskinen. Så snart du slår på datamaskinen, starter Norton Business Suite Auto-Protect, og alle nødvendige drivere og plugin-moduler starter. Denne funksjonen gir bedre sikkerhet helt fra datamaskinen slås på.

Slik konfigurerer du oppstartsbeskyttelse:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Automatisk beskyttelse i raden Oppstartsbeskyttelse, klikker du på en av innstillingene. Velg mellom følgende alternativer:

• Aggressiv

• Normal

• Av

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Aktiver oppstartsbeskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54348500_N360_Business_CC_2014_no_no