Aktiver oppstartsbeskyttelse

Oppstartsbeskyttelse gir bedre sikkerhet helt fra du starter datamaskinen. Dette alternativet gir bedre sikkerhet, siden alle nødvendige komponenter for beskyttelse av datamaskinen starter samtidig med maskinen.

Hvis du vil beskytte datamaskinen under oppstart, må du konfigurere alternativet Oppstartsbeskyttelse. Du får tilgang til alternativet Oppstartsbeskyttelse ved å gå til hovedvinduet i Norton 360 Online og klikke på Innstillinger > Antivirus > Automatisk beskyttelse.

Du kan bruke følgende alternativer til å konfigurere Oppstartsbeskyttelse :

• Aggressiv

Gir maksimal beskyttelse under oppstart av datamaskinen.

Dette alternativet sørger for komplett beskyttelse under oppstart, siden Auto-Protect starter når du starter datamaskinen.

• Normal

Gir forbedret beskyttelse ved oppstart av datamaskinen, uten at det går ut over datamaskinens ytelse.

Når du velger dette alternativet, starter alle nødvendige drivere og plugin-moduler før den angitte forsinkelsen. Dette alternativet sikrer bedre oppstartsytelse og et høyt sikkerhetsnivå.

• Av

Slår av oppstartsbeskyttelse.

Hvis du deaktiverer Oppstartsbeskyttelse, blir datamaskinen ikke like godt beskyttet.

Konfigurere oppstartsbeskyttelse

Om antivirusinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v54348494_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011